Rreth Nesh

1 km²
Republika e Shqipërisë
mbulim i garantuar
Alfa Courier Services

Vizioni

Shërbimi postar, mesazhierët , korrierët kanë qënë pjesë e rëndësishme e komunikacionit që në lashtësi dhe roli i tyre vazhdon të rritet çdo ditë e më shumë në botën e teknologjisë dhe e-Commerce. Në një botë që dita ditës po shndërrohet në “remote”(nga shtëpia) ne do të jemi zgjatimi i ndjenjave, dëshirave dhe produkteve që do të shkojnë drejt klientëve apo dashurve tuaj. Alfa Courier Services do të hedhi bazat për themelimin e një të ardhmeje më të mirë ku çdokush do marri atë që do “Gjithmonë në kohë!”.

Cilësia

Duke rritur cilësinë e shërbimit tonë kemi fituar besimin e klientëve tanë.

Besueshmëria

Ne ofrojmë siguri të ngarkesave gjatë të gjitha fazave të procesit nga marja e produktit deri në dorëzimit.

Alfa Courier Services

Misioni

Alfa Courier synon të jetë kompania lider në sektorin e shërbimit postar duke u kthyer në pikë referimi për bizneset, individët dhe industrinë ku operon.

Misioni ynë është krijimi i një impakti pozitiv në jetën e çdo individi dhe biznesi që preket nga puna jonë dhe qënia pikë kyçe në zhvillimin e bizneve me të cilat bashkëpunojmë.

Çmim i përballueshëm, Shërbim postar i  Çertifikuar

Të shpejtë, korrekt dhe të sigurt

Explore Recent Works

Featured Projects